blind_walker, Wlepa, rzecz ważna
czy do MINT`a będzie pasował taki schowek
Zwiń
X
-
czy do MINT`a będzie pasował taki schowek
Witajcie. to mój pierwszy post na forum ale śledze go już od dłuższego czasu pod koniec marca odbieram swojego białego tygrysa 1.4 TSI i mam pytanko co do schowka w podsufitce. Czy do MINT można zamontować takie cudo jak na tej aukcji ?
i czy będzie to po prostu polegąlo na wyciągnieciu jakiejś zaślepki i włożeniu tego schowka czy też konieczne będzie jakieś magiczne kombinowanie i wycinanie ?
dzięki z góry i pozdrawiam
-
-
Arturo77, http://moto.allegro.pl/schowek-na-ok...495433477.html
30zl taniej, i 4zl mniej za wysyłke..
nie ma za co
mozesz tez zamowic u misiek^wro
Komentarz
-
-
Arturo77, na aukcji są foty... porównaj w swoim aucie czy masz tak samo.... i dostaniesz odpowiedź .... mogę popołudniu wskoczyć do garażu i zerknąć jak to wygląda u mnie, jeżeli to Cię uspokoi wtedySPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
problem jest taki że mojego skodipara odbieram za tydzień i chciałem dzień wczesniej zawieźć już taki schowek żeby mi zamonotwali. A nie mam gdzie Minta podejrzeć jak ma rozwiązaną podsufitke, czy ma zaślepke, którą mogę zastąpić schowkiem czy tylko lampke i zaraz opadający "filc"
z góry dzieki za pomoc
pzdr
Komentarz
-
-
Re: czy do MINT`a będzie pasował taki schowek
Zamieszczone przez Arturo77Witajcie. to mój pierwszy post na forum ale śledze go już od dłuższego czasu pod koniec marca odbieram swojego białego tygrysa 1.4 TSI i mam pytanko co do schowka w podsufitce. Czy do MINT można zamontować takie cudo jak na tej aukcji ?
i czy będzie to po prostu polegąlo na wyciągnieciu jakiejś zaślepki i włożeniu tego schowka czy też konieczne będzie jakieś magiczne kombinowanie i wycinanie ?
dzięki z góry i pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elektorMam Minta . Nie będzie pasować.
szkoda że nie będzie pasować, bo gdzieś tam chodził mi po głowie taki schowekSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
Komentarz